DOSTAVA: Besplatna
UKUPNO:
Provjereni proizvodi
Besplatna & brza dostava
Diskretno pakiranje
12.000+ zadovoljnih kupaca
VAŠA NARUDŽBA JE USPJEŠNO ZAPRIMLJENA

Vaša narudžba biti će dostavljena najranije unutar 1-3 radna dana u apsolutno diskretnoj ambalaži bez oznaka proizvoda ili web stranice. Potvrdu narudžbe također možete pogledati u Vašem E-mail pretincu.
Vaša košara je prazna.

Što je erektilna disfunkcija i kako ju liječiti?

photo
Erektilna disfunkcija sve je češći problem kod jačeg spola, a za razliku od nekad kada je poremećaj pogađao muškarce starije dobi, on danas pogađa i one mlađe dobi. Nažalost, erektilna disfunkcija još uvijek je tabu tema, no muškarci bi trebali znati kako u tom problemu nipošto nisu sami. Na sreću, danas postoji više načina na koji se problemi s erekcijom mogu liječiti. No, prije toga valja znati uzroke koji leže iza erektilne disfunkcije.

Što je sildenafil?

Sildenafil citrat je aktivni sastojak koji uzrokuje opuštanje mišićnog tkiva penisa, što pospješuje krvotok ključan za zadovoljavajuću erekciju. Pritom ta erekcija može trajati od 4-6 sati, no postoji jedan uvjet. Sildenafil neće djelovati ako muškarac nije seksualno stimuliran, pa je tako uzbuđenje nužno za postizanje erekcije. No, ako ona postoji, taj će sastojak izvrsno utjecati na spolnu moć muškarca. Taj sastojak nalazi se u Kamagari, revolucionarnom sredstvu za erekciju, učinkovitijem, ali i cjenovno pristupačnijom od glavne konkurencije Viagre. No, najveća prednost Kamagrinih proizvoda je ta što dolazi u 4 različita oblika Kamagra Gela, Kamagra Tablete, Kamagra Šumećih Tableta i Kamagra Žvakaćih Guma koje omogućuju lakšu i jednostavniju konzumaciju ovog revolucionarnog sredstva za potenciju.

Što je Kamagra?

Kamagra je trenutno najpopularniji pripravak za potenciju na tržištu, a dosad je diljem svijeta prodano više od 100 milijuna kutija tog lijeka. To nimalo ne čudi s obzirom na to da Kamagra nije odlična samo za muškarce koji pate od erektilne disfunkcije, već i za one koji žele povećati izdržljivost i iznenaditi partnericu dugotrajnijom erekcijom. Kamagra djeluje već u prvih 20 minuta od uzimanja, ovisno o obliku u kojem dolazi. Jednom kada uzmete jedan od Kamagrinih proizvoda, uživat ćete u erekciji koja traje i nekoliko sati.

Što je erektilna disfunkcija?

Erektilna disfunkcija je nemogućnost postizanja ili zadržavanja erekcije dovoljno snažne za zadovoljavajuć seksualni odnos. Kad se radi o tom poremećaju, postoje dvije vrste. Primarna erektilna disfunkcija odnosi se na nikad postignutu ili postojanu erekciju, a radi se o rijetkom stanju koji uglavnom ima psihološki uzrok. To može biti depresija, tjeskoba, strah od odnosa, ili stres zbog određenih anatomskih promjena. Muškarci najčešće pate od sekundarne erektilne disfunkcije, koja se odnosi na teškoće osobe koja je nekad imala normalne erekcije, no više ih ne može postići.

Što uzrokuje erektilnu disfunkciju?

Erektilna disfunkcija većinom ima organsku podlogu, no često i psihološku. Primjerice, trauma, stres ili promjene raspoloženja mogu utjecati na erekciju, kao i promjena partnera. Kad se radi o problemima s erekcijom koju uzrokuju bolesti, najčešće ih imaju muškarci koji imaju krvožilne ili neurološke bolesti, aterosklerozu ili dijabetes. Ponekad je erektilna disfunkcija posljedica operacije prostate, a nerijetko i hormonskih poremećaja, lijekova i Peyronieove bolesti (promjene penisa). Na postizanje erekcije mogu utjecati i lijekovi za regulaciju tlaka, antidepresivi i poneki antipsihotici. Kad se radi o poremećajima krvožilnog sustava, uzrok erektilne disfunkcije najčešće leži u aterosklerozi arterija penisa. Takvo što nerijetko se javlja uz dijabetes, a uzrokuje smanjenu sposobnost širenja arterija i opuštanja glatkih mišića. Takav poremećaj umanjuje količinu krvi koja dolazi u spolni ud, što sprječava erekciju. Ponekad muškarac može postići erekciju, no ne uspijeva je zadržati. Takvo stanje često ukazuje na vensko istjecanje koje također smanjuje količinu krvi potrebnu da bi penis bio u erekciji. No, jeste li znali da čak i dugotrajan pritisak na perineum može biti uzrok erektilne disfunkcije? Ukoliko naprijer vozite bicikl na duge periode u kontinuitetu, moguće je da vam se dogodi privremena erektilna disfunkcija.

Kako znati je li uzrok erektilne disfunkcije psihološki ili organski?

Kod organskih uzroka erekcija je nedostižna i tijekom masturbacije. Kod psiholoških smetnji, masturbacija može dovesti do erekcije. Organske smetnje najčešće dozrijevaju postepeno tijekom duljeg vremenskog razdoblja, dok kod psiholoških nastaju naglo i često imaju uzrok u nekom stresnom događaju ili traumi. No, osim psiholoških i organskih uzroka erektilne disfunkcije, valja znati da pretjerivanje u alkoholu i drugim opojnim sredstvima također utječu na spolnu moć muškarca. Takvo što prvo se primijeti po tvrdoći spolnog uda, nemogućnosti održavanja erekcije, ili pak kombinaciji ta dva problema.

Dijagnosticiranje erektilne disfunkcije

Prvenstveno, kako bi se dijagnosticirala erektilna disfunkcija, treba napraviti anamnezu kojom se provjerava konzumacija lijekova i alkohola, dijabetes, pušenje, krvni tlak, ili ateroskleroza. Također se provjerava ima li muškarac simptome krvožilnih, živčanih, hormonskih ili psiholoških problema. Kad se radi o mlađim muškarcima koji imaju problema s erekcijom, najčešće se radi o psihološkom uzroku, osobito ako isti imaju uredne erekcije tijekom noći i prilikom buđenja. Takvo što, naime, uz organsku erektilnu disfunkciju nije moguće.

photo

Liječenje erektilne disfunkcije

Ako se radi o organskom uzroku ili depresiji, erektilna disfunkcija liječi se odgovarajućim lijekovima ili adekvatnom terapijom. Često se u liječenju koriste i razna mehanička pomagala poput prstena za penis koji odlično pomažu muškarcima koji imaju problem zadržavanja erekcije. Takve seks pomagala sprječavaju venski odljev i odlična su pomoć za erektilnu disfunkciju. No, većinom se ipak koriste razni lijekovi i pripravci, a najčešće su to inhibitori fosfodiesteraze 5 (PDE 5), od kojih je najpoznatiji sildenafil. Povećavajući koncentraciju cGMP-a (cikličkog guanozin monofosfata) u spolnom udu, taj lijek potiču oslobađanje dušikovog oksida potrebnog za zdravu, dugotrajnu erekciju.

Kamagra Proizvodi