DOSTAVA: Besplatna
UKUPNO:
Provjereni proizvodi
Besplatna & brza dostava
Diskretno pakiranje
12.000+ zadovoljnih kupaca
VAŠA NARUDŽBA JE USPJEŠNO ZAPRIMLJENA

Vaša narudžba biti će dostavljena najranije unutar 1-3 radna dana u apsolutno diskretnoj ambalaži bez oznaka proizvoda ili web stranice. Potvrdu narudžbe također možete pogledati u Vašem E-mail pretincu.
Vaša košara je prazna.
product

Kamagra Tablete

Sadrže 100mg Sildenafil Citrata koji djeluje nakon 30-60 minuta od konzumacije, te omogućuje čvrste erekcije u minimalnom trajanju od 6-8 sati. Jedna kutija sadrži 4 doze po 100mg u obliku tablete.

Provjereni proizvodi
Besplatna & brza dostava
Diskretno pakiranje
12.000+ zadovoljnih kupaca
1
24,00 € 3,12 €
1

Što su Kamagra tablete?

Kamagra tablete za potenciju, su jedna od najboljih alternativa široko rasprostranoj i popularnoj Viagri. Kamagra tablete su odlično rješenje za povećavanje seksualne snage i izdržljivosti, kao i produljivanje i liječenje erektilne disfunkcije. Kamagra stoga nije namijenjena samo onima koji pate od erektilne disfunkcije, već svima koji doista uživaju u seksu i žele da im taj intimni čin bude još ispunjeniji te dugotrajniji. Ovo sredstvo za potenciju sadrži 100mg aktivnog sastojka sildenafil citrata, isti sastojak koji sadrži i Viagra. Štoviše, obje vrste tableta imaju sličan sastav, no Kamagra ima nekoliko prednosti: snažnije djeluje, možete je kupiti bez recepta, a cijena joj je pristupačnija. Budući da je najčešći uzrok erektilne disfunkcije neka od bolesti krvožilnog sustava, Kamagra tablete djeluju tako da pospješuju prokrvljenost žila te na taj način pripomažu brži i snažniji dotok krvi u penis.

Kako djeluju Kamagra tablete?

Aktivni sastojak sildenafil citrat je taj koji ulazi u važnu bitku s erektilnom disfunkcijom tako što inhibira PDE5 enzime i tako pospješuje krvotok neophodan za potpunu i zadovoljavajuću erekciju koja traje. Magična plava tabletica pomoći će vam da uživate u intimi s partnerom ukoliko je popijete 40 minuta do sat vremena prije seksualnog odnosa. Učinak traje otprilike 6-8 sati, što je, složit ćete se, i više nego dovoljno za ispunjavajuć seks. No, jedna stvar je ključna - Kamagra tableta vas neće uzbuditi sama po sebi, već će vam biti potrebna i određena seksualna stimulacija. Tako da ne morate britnuti o neželjenim erekcijama. Dakle, Kamagra djeluje samo onda kada je muškarac seksualno uzbuđen, i to tako što opušta mišiće u stijenkama krvnih žila, povećavajući protok krvi u spolnom udu. Erekcija koju vam omogućavaje Kamagra Tableta je snažnija, dugotrajnija, a osim što omogućuje da imate čvrstu erekciju paraleno povećava i vaše seksualno samopouzdanje.

Kako se koriste Kamagra tablete?

Kamagra tablete najbolje je koristiti 30-60 minuta prije seksualnog odnosa na prazan želudac ili 1-2 sata nakon obroka za maksimalni učinak. Važno je napomenuti da konzumacija masne hrane i alkohola mogu usporiti ili poništiti djelovanje Kamagra Tablete a dozu od 100mg (1 tablete) unutar 24 sata nikako nesmijete prekoračiti.

Koju dozu Kamagra tablete uzeti?

Ukoliko Kamagra Tablete koristite prvi put preporučamo vam da započnete sa 50mg (pola tablete). U slučaju da nakon 40-ak minuta ne osjetite učinak, uzmite drugu polovicu Kamagra Tablete. Pritom pazite da nikad u roku od 24 sata ne konzumirate više od 100mg Kamagra Tablete.

Koje su nuspojave Kamagra tableta?

Činjenica je da Kamagra Tablete za erekciju imaju više nego odličan učinak po seksualni život muškaraca diljem svijeta, no također ponekad uzrokuju i neke od manjih nuspojava. Zabilježeno je da je samo 1% muškaraca prijavio nuspojave poput crvenila u licu, ubrzanog rada srca, probavne smetnje, glavobolja i žgaravicu. Ukoliko osjetite bilo koju od navedenih nuspojava preporučamo vam pojačan unos vode koja će u vrlo kratkom roku ublažiti navedene nuspojave. Imajte na umu da je većini muškaraca dovolja doza od 50 miligrama, koju možete povećati na 100 mg. No, znajte da je to istovremeno i najveća dozvoljena količina koja se preporučuje.

Tko ne smije koristiti Kamagra tablete?

Iako su Kamagra tableta načelno veoma učinkovit i siguran proizvod, postoje slučajevi kada nije preporučljiva konzumacija ovog sredstva za erekciju.

Kamagra tablete nemojte koristiti ako:

 • Uzimate lijekove koji sadrže nitrate ili neke druge lijekove za liječenje srca
 • Ako pijete pića s visokom koncentracijom alkohola ili kofeina
 • Ako koristite još neki lijek za erektilnu disfunkciju
 • Ako ste žena
 • Ako ste alergični na sildenafil
 • Ako imate ozbiljnije bolesti jetre ili srca
 • Ako ste imali srčani udar u prošlosti
 • Ako imate visoki ili niski krvni tlak
 • Ako imate anemiju, leukemiju ili bilo što slično
 • Ako imate deformaciju penisa
 • Ako imate čir na želucu

Popis lijekova koje je zabranjeno koristiti u kombinaciji sa Kamagra tabletama:

 • Nitrati
 • Cisaprid
 • Lijekovi za visoki krvni tlak
 • Lijekovi protiv HIV-a ili AIDS-a
 • Lijekovi za liječenje gljivičnih infekcija
 • Ertromicin
 • Rifampin
 • Metskopolamin-nitrat
 • Drugi sildenafil lijekovi

Gdje kupiti Kamagra tablete u Hrvatskoj?

Kamagra tablete najčešće možete pronaći i naručiti putem interneta. Štoviše, većina muškaraca preferira ovaj način kupnje jer im je privatnost i anonimnost zagarantirana. Dostava je brza, a paket zapakiran tako da nitko ne može razaznati što bi se u njemu moglo nalaziti.

Pitanja & Odgovori

Kada mogu očekivati svoju pošiljku?

Kako će biti zapakirana moja pošiljka?

Što će pisati na mojoj pošiljci?

Dostavljate li na poštu (Poste Restante)?

Koji su načini plaćanja?

Ostali Kamagra Proizvodi

24,00 € 3,12 €
1