DOSTAVA: Besplatna
UKUPNO:
Provjereni proizvodi
Besplatna & brza dostava
Diskretno pakiranje
12.000+ zadovoljnih kupaca
VAŠA NARUDŽBA JE USPJEŠNO ZAPRIMLJENA

Vaša narudžba biti će dostavljena najranije unutar 1-3 radna dana u apsolutno diskretnoj ambalaži bez oznaka proizvoda ili web stranice. Potvrdu narudžbe također možete pogledati u Vašem E-mail pretincu.
Vaša košara je prazna.
product

Kamagra Gel

Kamagra gel sadrži 100mg sildenafila koji djeluje nakon 15-20 minuta od konzumacije, te omogućuje čvrste erekcija u minimalnom trajanju od 4-6 sati. Jedna kutija sadrži 7 doza po 100mg različitih okusa u formi tekućine(želatine) što čini ovo sredstvo za potenciju ugodnijim za konzumaciju.

Provjereni proizvodi
Besplatna & brza dostava
Diskretno pakiranje
12.000+ zadovoljnih kupaca
1
30,00 € 3,9 €
1

Što je Kamagra gel?

Kamagra Gel (Oral Jelly) je revolucionarno sredstvo za potenciju renomirane farmaceutske kompanije Ajanta Pharma Limited iz Indije. Koja je uz svoj stručni team 2004. godine razvila i patentirala prvo sredstvo za potenciju u obliku tekućine (želatine). Zbog posebnosti agregatnog stanja u kojem se nalazi, Kamagra Gel je u vrlo kratkom roku pronašla svoje mjesto na samom vrhu ljestvice najprodavanijih sredstava za potenciju. Ujedno to je jedan od glavnih razloga zašto je veliki broj muškaraca prepoznao ovaj lijek kao najbolje riješenje za liječenje erektilne disfunkcije i poboljšanje seksualnih performansi. Tekućina (želatina) je omogućila jednostavniju i bržu konzumaciju lijeka za razliku od dobro poznatih Viagra tableta čiji su se korisnici žalili na probleme sa gutanjem i sporim djelovanja. Također je bitno napomenuti da zbog tekuće forme u kojoj se nalazi Kamagr Gel u 95% slučajeva djeluje u roku od 15-20 minuta od konzumacija a različiti okusi omogućuju ugodnu i sigurnu konzumaciju bez potrebe za vodom. Što nas dovodi do zaključka da je Kamagra Gel najpraktičnije sredstvo za erekciju koje možete koristiti upravo u onom trenutku kada vam je to potrebno bez prethodnog zamaranja i isčekivanja djelovanja.

Kako djeluje Kamagra gel?

Zahvaljući ultrabrzoj apsorpciji, djelovanje Kamagra gela osjetit ćete iznenađujuće brzo, već 15 do 20 minuta nakon konzumacije! Glavni sastojak Kamagra Gela, sildenafil citrat pomaže prokrvljivanju penisa, što dovodi do snažne erekcije koja traje tijekom cijelog spolnog odnosa. Štoviše, sildenafil citrat djeluje tako da opušta mišiće spolnog uda i dodatno ga prokrvljuje što vaš penis čini dodatno tvrđim a u nekim slučajevima dužim i debljim. Tako izvrsni učinci Kamagra gela traju 4 do 6 sati, nakon čega se postupno smanjuju. Ono što Kamagra gel čini posebnim je to da djeluje samo i isključivo kada ste seksualno stimulirani. To znači da ne morate brinuti o ne željenim erekcijama onda kada to ne želite. Dakle, ne samo da Kamagra liječi erektilnu disfunkciju, već podiže i vaše seksualno samopouzdanje.

Kako se koristi Kamagra gel?

Prije nego se odlučite isprobati Kamagra gel važno je napomenuti da se gel ne maže na penis, već se koristi oralno. Nakon što ga stavite u usta, ostavite gel pod jezikom nekoliko sekundi, a zatim progutajte. Naime, zadržavanje gela u ustima omogućava bolje upijanje sredstva za potenciju. Jednom kada ste progutali Kamagra gel, ostaje vam samo čekati. Srećom, moćna erekcija nastupit će za već 15 do 20 minuta! Kako bi osjetili maksimalan učinak Kamagra Gela preporučamo ga koristiti na prazan želudac ili 1-2 sata nakon obroka. Također važno je napomenuti da konzumacija alkohola i masne hrane može dodatno umanjiti djelovanje Kamagra Gela.

Koju dozu Kamagra gela uzeti?

Ukoliko Kamagra Gel koristite prvi put, pokušajte prvo s pola vrećice (50mg). U slučaju da nakon 20-ak minuta ne osjetite učinak, uzmite drugu polovicu Kamagra gela. Pritom pazite da nikad u roku od 24 sata ne konzumirate više od 100 mg Kamagra Gela.

Koje su nuspojave Kamagra gela?

Jedna od najvećih prednosti Kamagra gela jest činjenica da generalno ne uzrokuje teže nuspojave. Istraživanja su pokazala kako su samo u 1% slučajeva nuspojave gela glavobolja, crvenilo lica, začepljen nos, lupanje srca, vrtoglavica, umor i poneke probavne smetnje. Baš zato što je popis nuspojava kratak, i baš zato što se rijetko javljaju, Kamagra gel spada u najpopularnije pripravke za potenciju. U slučaju da se pojavi neka neugodnija nuspojava, ipak savjetujemo prestanak korištenja Kamagra gela i posjetu liječnika.

Tko ne smije koristiti Kamagra gel?

Iako je Kamagra gel načelno veoma učinkovit i siguran proizvod, postoje slučajevi kada nije preporučljiva konzumacija ovog sredstva za erekciju.

Kamagra gel nemojte koristiti ako:

 • Uzimate lijekove koji sadrže nitrate ili neke druge lijekove za liječenje srca
 • Ako pijete pića s visokom koncentracijom alkohola ili kofeina
 • Ako koristite još neki lijek za erektilnu disfunkciju
 • Ako koristite droge ili popperse
 • Ako ste alergični na sildenafil
 • Ako imate ozbiljnije bolesti jetre ili srca
 • Ako ste imali srčani udar u prošlosti
 • Ako imate visoki ili niski krvni tlak
 • Ako imate anemiju, leukemiju ili bilo što slično
 • Ako imate deformaciju penisa
 • Ako imate čir na želucu

Popis lijekova koje je zabranjeno koristiti u kombinaciji sa Kamagrom gelom:

 • Nitrati
 • Cisaprid
 • Lijekovi za visoki krvni tlak
 • Lijekovi protiv HIV-a ili AIDS-a
 • Lijekovi za liječenje gljivičnih infekcija
 • Ertromicin
 • Rifampin
 • Metskopolamin-nitrat
 • Drugi sildenafil lijekovi

Gdje kupiti Kamagra gel u Hrvatskoj?

Kamagra Gel Oral Jelly je totalno siguran proizvod za liječenje erektilne disfunkcije ili poboljšanje seksulanih performansi. No, budite oprezni i pazite gdje ga kupujete. Naša topla preporuka jest nabaviti Kamagra gel od pouzdanog dobavljača. U Hrvatskoj se Kamagra gel prodaje bez liječničkog recepta, najčešće putem interneta. Budući da se radi o veoma popularnom proizvodu, konkurencija je velika, a nažalost, ima i sumnjivih distributera. Naime, Kamagra gel je postigao toliki interes da se lako naiđe i na falsificirane proizvode ekstremno niskih cijena. Sumnjivo jeftine proizvode, molimo vas, preskočite, a svoju Kamagru nabavljajte od provjerenih izvora. Cijena Kamagra gela ovisi o količini, a obično je cijena nešto niža ako se odlučite na kupovinu više pakiranja odjednom. Iako se Kamagra gel može kupiti bez liječničkog recepta, mi vam svejedno preporučujemo savjetovanje s liječnikom prije konzumiranja. Erektilna disfunkcija široko je rasprostranjen problem kojeg se ne treba stidjeti. Liječnik je tu da vam pruži potporu te vas uputi u pravilno doziranje preparata za erekciju i potenciju.

Pitanja & Odgovori

Kada mogu očekivati svoju pošiljku?

Kako će biti zapakirana moja pošiljka?

Što će pisati na mojoj pošiljci?

Dostavljate li na poštu (Poste Restante)?

Koji su načini plaćanja?

Kamagra Proizvodi

30,00 € 3,9 €
1