DOSTAVA: Besplatna
UKUPNO:
Provjereni proizvodi
Besplatna & brza dostava
Diskretno pakiranje
12.000+ zadovoljnih kupaca
VAŠA NARUDŽBA JE USPJEŠNO ZAPRIMLJENA

Vaša narudžba biti će dostavljena najranije unutar 1-3 radna dana u apsolutno diskretnoj ambalaži bez oznaka proizvoda ili web stranice. Potvrdu narudžbe također možete pogledati u Vašem E-mail pretincu.
Vaša košara je prazna.
product

Kamagra Bomboni

Jedno pakiranje Kamagra Bombona sadrži 4 mekane tablete/bombona. Prednost Kamagra Bombona leži u tome što se nalaze u obliku ukusnih lako topivih bombona sa okusom lubenice koje je potrebno samo sažvakati ili ostaviti da se otope u ustima bez potrebe za vodom. Svaka tableta sadrži 100mg Sildenafil citrata koji djeluje već nakon 30 minuta od konzumacije i garantira duge i tvrde erekcije u trajanju od 3-4 sata.

Provjereni proizvodi
Besplatna & brza dostava
Diskretno pakiranje
12.000+ zadovoljnih kupaca
1
29,00 € 3,77 €
1

Što su Kamagra Bomboni?

Kamagra Bomboni su revolucionarno sredstvo za potenciju koje stižu iz renomirane farmaceutske kompanije Ajanta Pharma Limited iz Indije. Naime, masovna su testiranja pokazala kako su Kamagra Bomboni učinkovitiji čak i od Viagre, Cialisa i brojnih drugih proizvoda za erekciju te spada u jedan od najboljih lijekova za erektilnu disfunkciju na tržištu. Jedan od glavnih razloga za tu popularnost jest i činjenica da se Kamagra Bomboni nalaze u obliku mekanih voćnih bombona sa okusom lubenice koje omogućuju lakšu i ugodniju konzumaciju u odnosu na standardne tablete. Obogaćene sa 100mg Sildenafil citrata djeluju tako da opuštaju mišiće penisa, što poboljšava prokrvljenost spolnog uda. Upravo tom sastojku mnogi muškarci mogu zahvaliti za snažne i duge erekcije. Odlična stvar je što Kamagra Bomboni nisu namijenjena samo za muškarce koji pate od erektilne disfunkcije. Štoviše, popularno sredstvo za potenciju odlično služi i onima koji nemaju problem s erekcijom, već žele da im je ista snažnija i dugotrajnija. Kamagra je zbog toga muškarcima omiljen proizvod za podizanje seksa na jednu sasvim novu razinu. Kamagra Bomboni su zbog voćne arome posebno omiljena vrsta Kamagra proizvoda. Učinak nastupa već nakon 10 do 20 minuta, a traje i do pet sati.

Kako djeluju Kamagra Bomboni?

Prvo i osnovno što trebate znati prije nego što se odlučite za Kamagra Bombone jest da taj lijek ipak nema djelovanje na nisku razinu testosterona kod muškaraca, što znači da od Kamagra Bombona nećete postati seksualno uzbuđeni. Dakle, ovo sredstvo za potenciju nije afrodizijak, ali omogućit će vam i više nego moćnu erekciju ako ste seksualno stimulirani. Samo jedan Kamagra Bombon je dovoljna za nekoliko sati vrlo ispunjujećeg seksa. Kamagra Bomboni počinju djelovati otprilike 15 minuta nakon konzumacije, a omogućuju nekoliko sati postojane i snažne erekcije. Sildenafil pritom opušta mišiće penisa i kontinuirano dovodi krv u spolni ud, gdje ostaje satima dok vi uživate u seksu. Službeno, Kamagra je PDE-5 inhibitor koji opušta mišiće u stijenkama krvnih žila i pospješuje protok krvi.

Kako se koriste Kamagra Bomboni?

Kamagra Bomboni su zbog svog revolucionarnog oblika jedna od najjednostavnijih sredstava za konzumaciju. Jednostavno odaberite jednu od 4 ponuđena Kamagra Bombona, sažvaćite voćnu mekanu tabletu kao i klasičan bombon te progutajte. Sam čin žvakanja će omogućiti bržu apsorpciju Kamagre i samim time ubrzati proces djelovanja. Tako da će te u roku od 15 minuta od konzumacije biti spremni za intimni čin u trajanju od minimalno 4 sata.

Koju dozu Kamagra Bombona uzeti?

Za početak, krenite s polovicom doze (50mg), odnosno polovicom bombona. Iskustva većine muškaraca pokazala su kako je ta doza sasvim dovolja za nekoliko sati odličnog seksa. U slučaju da vam doza od 50mg ipak nije dovoljna, uzmite cijeli Kamagra Bombon. No, pripazite da ne uzmete više od 100mg jer se radi o najvećoj preporučljivoj dozi koju možete uzeti u jednom danu. Još jedno vrlo važno upozorenje: uz Kamagru ne konzumirajte alkohol, a preporučuje se izbjegavati i masnu i tešku hranu s obzirom da ona značajno može umanjiti učinak aktivnoj sastojka sildenafila.

Koje su nuspojave Kamagra Bombona?

Jedna od najvećih prednosti Kamagra Bombona jest činjenica da generalno ne uzrokuje teže nuspojave. Istraživanja su pokazala kako su samo u 1% slučajeva nuspojave gela glavobolja, crvenilo lica, začepljen nos, lupanje srca, vrtoglavica, umor i poneke probavne smetnje. Baš zato što je popis nuspojava kratak, i baš zato što se rijetko javljaju, Kamagra Bomboni spadaju u najpopularnije pripravke za potenciju. U slučaju da se pojavi neka neugodnija nuspojava, ipak savjetujemo prestanak korištenja Kamagra žvaki i posjetu liječnika.

Tko ne smije koristiti Kamagra Bombone?

Iako su Kamagra Bombone načelno veoma učinkovit i siguran proizvod, postoje slučajevi kada nije preporučljiva konzumacija ovog sredstva za erekciju.

Kamagra Bombone nemojte koristiti ako:

 • Uzimate lijekove koji sadrže nitrate ili neke druge lijekove za liječenje srca
 • Ako pijete pića s visokom koncentracijom alkohola ili kofeina
 • Ako koristite još neki lijek za erektilnu disfunkciju
 • Ako koristite droge ili popperse
 • Ako ste alergični na sildenafil
 • Ako imate ozbiljnije bolesti jetre ili srca
 • Ako ste imali srčani udar u prošlosti
 • Ako imate visoki ili niski krvni tlak
 • Ako imate anemiju, leukemiju ili bilo što slično
 • Ako imate deformaciju penisa
 • Ako imate čir na želucu

Popis lijekova koje je zabranjeno koristiti u kombinaciji sa Kamagrom Bombonima:

 • Nitrati
 • Cisaprid
 • Lijekovi za visoki krvni tlak
 • Lijekovi protiv HIV-a ili AIDS-a
 • Lijekovi za liječenje gljivičnih infekcija
 • Ertromicin
 • Rifampin
 • Metskopolamin-nitrat
 • Drugi sildenafil lijekovi

Gdje kupiti Kamagra Bombone u Hrvatskoj?

Kamagra Bombone možete kupiti putem interneta, a za ovaj lijek za potenciju ne treba vam liječnički recept. Izvora je mnoštvo, no vodite računa da uvijek pazite odakle naručujete Kamagru kako biste bili sigurni da dobivate samo provjeren proizvod renomirane tvrtke Ajanta Pharma Limited. Naime, gotovo je sigurno da je Kamagra proizvod sumnjivo niske cijene falsifikat. Ipak je Kamagra jedno od najpopularnijih rješenja za erektilnu disfunkciju, zbog čega ima i onih koji su situaciju pokušavaju iskoristiti kako bi nepošteno zaradili.

Pitanja & Odgovori

Kada mogu očekivati svoju pošiljku?

Kako će biti zapakirana moja pošiljka?

Što će pisati na mojoj pošiljci?

Dostavljate li na poštu (Poste Restante)?

Koji su načini plaćanja?

Svi Kamagra Proizvodi

29,00 € 3,77 €
1