DOSTAVA: Besplatna
UKUPNO:
Provjereni proizvodi
Besplatna & brza dostava
Diskretno pakiranje
12.000+ zadovoljnih kupaca
VAŠA NARUDŽBA JE USPJEŠNO ZAPRIMLJENA

Vaša narudžba biti će dostavljena najranije unutar 1-3 radna dana u apsolutno diskretnoj ambalaži bez oznaka proizvoda ili web stranice. Potvrdu narudžbe također možete pogledati u Vašem E-mail pretincu.
Vaša košara je prazna.
product

Kamagra Šumeće Tablete

Jedno pakiranje Kamagra šumećih tableta sadrži 7 šumećih tableta sa okusom narandže topivih u vodi. Svaka šumeća tableta sadrži 100mg Sildenafil citrata kojeg je više nego dovoljno da vam omogući čvrstu i postojanu erekciju kroz 8 sati od trenutka djelovanja. Zbog brze topivosti u vodi Kamagra Šumeće tablete se puno brže apsorbiraju u organizam te na taj način djeluju već nakon 15-20 minuta. NAPOMENA: Oznaka MFD na dnu bočice označava datum kada je proizvod proizveden. Od toga datuma rok trajanja proizvoda je 24 mjeseca. MFD je skraćenica za eng. riječ Manufactured što u prijevodu znači PROIZVEDENO.

Provjereni proizvodi
Besplatna & brza dostava
Diskretno pakiranje
12.000+ zadovoljnih kupaca
1
32,00 € 4,16 €
1

Što su Kamagra šumeće tablete?

Kamagra šumeće tablete su proizvod ugledne indijske farmaceutske tvrtke Ajanta Pharma koja je u ovim šumećim tabletama realizirala poboljšanu formulu koja Kamagru čini još jednu razinu boljim rješenjem od konkurencije. Naime, Kamagra šumeće tablete nisu samo još jedan proizvod za postizanje i održavanje moćne erekcije. Već potpomaže podizadnju seksualnog samopouzdanja a smim time i veću kvalitetu vašeg ljubavnog odnosa. Ove brzo topive tablete okusa naranče apsorbiraju se u krvotok dosad neviđenom brzinom, što znači da postižu vrlo brze rezultate tijekom spolne stimulacije. Kao i ostali Kamagra proizvodi, ove šumeće tablete sadrže aktivni sastojak sildenafil citrat; isti aktivni sastojak koji se nalazi u Viagri. Da budemo precizni, Kamagra šumeće tablete sadrže 100 mg sildenafila koji se brzo otapa u vodi i ugodnog je voćnog okusa. No, ono što je važnije je da dokazano izvrsno utječu na erekciju, potenciju i seks. Štoviše, ovaj proizvod će vam omogućiti da rasterećeno stupite u svaki seksualni odnos i samim time povećate svoje seksualno samopouzdanje.

Kako djeluju Kamagra šumeće tablete?

Svi Kamagra proizvodi djeluju na identičan način - ukoliko ste seksualno stimulirani, Kamagra djeluje tako da opušta krvne žile i pospješuje dovod krvi u penis. To vam omogućuje snažnu, intenzivnu i dugotrajnu erekciju koja traje nekoliko sati. Posebnost Kamagra šumećih tableta jest u načinu na koji se uzima, a to je u obliku napitka. Jednostavno jednu tabletu otopite u 300ml vode i popijete. Naime, ako tablete konzumirate na prazan želudac, apsorbirat će se ultrabrzo - već kroz 20 minuta! Stoga, popijte svoju ukusnu šumeću tabletu i krenite s maženjem, erekcija će stići za čas.

Kako se koriste Kamagra šumeće tablete?

Kao što smo ranije napomenuli, da biste Kamagrom postigli željenu erekciju, nije dovoljno samo popiti šumeću tabletu. Potrebna vam je i seksualna stimulacija, i tek tada na scenu stupa djelovanje Kamagra šumećih tableta. Također, imajte na umu da konzumacija Kamagre netom nakon konzumiranja masne hrane ili alkohola može usporiti djelovanje. Zato se preporučuje Kamagra šumeću tabletu popiti otopljenju u tri decilitra vode, otprilike dva sata nakon obroka ili konzumacije alkoholnih pića. Imajte na umu da konzumiranje alkohola može značajno umanjiti sposobnost Kamagre da vam omogući snažnu i dugotrajnu erekciju, a isto vrijedi i za tešku i masnu hranu.

Koju dozu Kamagra šumećih tableta uzeti?

Ne biste trebali uzeti više od 100mg aktivnog sastojka sildenafila u 24 sata. Stoga, jedna šumeća tableta dnevno je najveća preporučena količina koju možete uzeti. No, većini ljudi dovoljna je i doza of 50mg (pola šumeće tablete). Uzmete li više od te količine, nećete postići bolji učinak po svoj seksualni život. Naprotiv, možete povećati mogućnost razvijanja nuspojava. Napomena: Muškarci koji imaju teže probleme s bubrezima trebali bi startati s dozom od 25mg, odnosno četvrtinom jedne šumeće tablete Kamagre.

Koje su nuspojave Kamagra šumećih tableta?

Nuspojave Kamagra proizvoda, ako ih ima, najčešće su bezazlane i kratkog vijeka. Najčešće se javljaju glavobolja i crvenilo lica, a rjeđe probavne smetnje, začepljeni sinusi, vrtoglavica, ubrzan rad srca, bol u prsima ili alergijse reakcija. U slučaju da se pojavi neka neugodnija nuspojava, ipak savjetujemo prestanak korištenja Kamagra šumećih tableta i posjetu liječnika.

Tko ne smije koristiti Kamagra šumeće tablete?

Iako su Kamagra šumeće tablete načelno veoma učinkovit i siguran proizvod, postoje slučajevi kada nije preporučljiva konzumacija ovog sredstva za erekciju.

Kamagra šumeće tablete nemojte koristiti ako:

 • Uzimate lijekove koji sadrže nitrate ili neke druge lijekove za liječenje srca
 • Ako pijete pića s visokom koncentracijom alkohola ili kofeina
 • Ako koristite još neki lijek za erektilnu disfunkciju
 • Ako ste žena
 • Ako ste alergični na sildenafil
 • Ako imate ozbiljnije bolesti jetre ili srca
 • Ako ste imali srčani udar u prošlosti
 • Ako imate visoki ili niski krvni tlak
 • Ako imate anemiju, leukemiju ili bilo što slično
 • Ako imate deformaciju penisa
 • Ako imate čir na želucu

Popis lijekova koje je zabranjeno koristiti u kombinaciji sa Kamagrom šumećim tabletama:

 • Nitrati
 • Cisaprid
 • Lijekovi za visoki krvni tlak
 • Lijekovi protiv HIV-a ili AIDS-a
 • Lijekovi za liječenje gljivičnih infekcija
 • Ertromicin
 • Rifampin
 • Metskopolamin-nitrat
 • Drugi sildenafil lijekovi

Gdje kupiti Kamagra šumeće tablete u Hrvatskoj?

Kamagra šumeće tablete u Hrvatskoj možete kupiti bez recepta putem interneta. Tablete za potenciju dolaze u pakiranju od sedam komada, što je dovoljno za tjedan do dva, ako ih pijete svakodnevno. Dostava je brza, a i diskretna, što Kamagru čini jednim od omiljenih proizvoda za erekciju na tržištu.

Pitanja & Odgovori

Kada mogu očekivati svoju pošiljku?

Kako će biti zapakirana moja pošiljka?

Što će pisati na mojoj pošiljci?

Dostavljate li na poštu (Poste Restante)?

Koji su načini plaćanja?

Ostali Kamagra Proizvodi

32,00 € 4,16 €
1