DOSTAVA: Besplatna
UKUPNO:
Provjereni proizvodi
Besplatna & brza dostava
Diskretno pakiranje
12.000+ zadovoljnih kupaca
VAŠA NARUDŽBA JE USPJEŠNO ZAPRIMLJENA

Vaša narudžba biti će dostavljena najranije unutar 1-3 radna dana u apsolutno diskretnoj ambalaži bez oznaka proizvoda ili web stranice. Potvrdu narudžbe također možete pogledati u Vašem E-mail pretincu.
Vaša košara je prazna.

Sve što trebate znati o sildenafil-u?

photo

Nemogućnost postizanja erekcije nije jedino što muči muškarce koji imaju problem s potencijom. Zdrava, zadovoljavajuća erekcija podrazumijeva i održavanje takvog stanja, a kada to izostane, mnogi muškarci gube samopouzdanje. Takvo što često dovodi do preuranjenje ejakulacije, a kod mnogih, visoku razinu stresa zbog kojeg tijekom sljedećih pokušaja intimnog odnosa penis otkazuje poslušnost.

Nasreću, tim problemima danas se može doskočiti zahvaljujući visoko djelotvornim lijekovima za potenciju, od kojih većina sadrži aktivan sastojak sindenafil citrat.

Upravo je sildenafil zaslužan za popularnost Viagre, kao i Kamagre i brojnih drugih proizvoda za erekciju. Sildenafil, službenog naziva ‘aktivna supstanca UK-92,480’ ima izvrstan učinak na postizanje i održavanje jake erekcije.

Povijest sildenafila

Sildenafil je najčešći sastojak u sredstvima za potenciju, a kao takav se koristi još od 1998. Otkrili su ga vrijedni znanstvenici farmaceutske kompanije Pfizer, i to dok su tražili rješenje za liječenje angine i visokog krvnog tlaka. No, klinička testiranja pokazala su kako sildenafil djeluje vrlo efektivno na uspostavljanje i održavanje erekcije, a neznatno na anginu zbog koje su ga testirali taj lijek. Pa su, logično, u Pfizeru odlučili da magičnu supstancu distribuiraju kao lijek za erektilnu disfunkciju. Ostalo je povijest; sildenafil je od 1998. odobren za prodaju, dobivši dozvolu Američke agencije za lijekove i hrane FDA. Sildenafil se počeo prodavati pod imenom Viagra.

Kako djeluje sildenafil?

Sildenafil citrat djeluje kao inhibitor tvari PDE-5, enzima koji se nalazi u krvnim žilama oko penisa. Naime, netom prije, ali i tijekom seksualne aktivnosti, u tkivu penisa oslobađa se dušikov oksid koji se oslobađa u glatko tkivo mišića u žilama. Slijedi širenje tkiva mišićnih ćelija u žilama, a tada na scenu stupa sildenafil koji inhibira enzim PDE-5 koji sprječava razgradnju tvari cGMP i pomaže da dušikov oksid ima jači učinak. Upravo to omogućuje moćnu i dugotrajnu erekciju. Ukratko, sildenafil citrat čini mišićno tkivo spolnog uda opuštenijim i tako omogućuje dobar krvotok potreban za snažnu erekciju. No, trebate znati da biste, prije svega, trebali biti seksualno stimulirani. Naime, sildenafil neće djelovati ukoliko niste seksualno uzbuđeni. Dakle, ako ga uzmete bez stimulacije, nećete postići erekciju.

photo

Kako se koristi Sildenafil citrat?

Sildenafil dolazi u tabletama obloženim filmom, a ima ih i u formi gelova i šumećih tableta koje djeluju i brže. Lijek za potenciju uzima se s čašom vode, a preporučljivo je da ga uzmete na prazan želudac jer će tako njegovo djelovanje biti bolje.

Pritom možete uzeti doze od 25 mg do 100 mg, s time da je većini muškaraca i više nego dovoljna doza od 50 mg za iznimno zadovoljavajuću erekciju. Ako želite u potpunosti iskoristiti čudotvorno djelovanje sildenafila, najbolje je da ga uzmete jedan sat prije planiranog seksualnog odnosa.

Važno upozorenje; sildenafil i alkohol nikako ne idu jedno s drugim, pogotovo ako se radi o većim količinama pića. Lijek za erekciju u takvim okolnostima mogao bi se, u najboljem slučaju, pokazati nedjelotvornim. Osim toga, kombiniranje sildenafila s alkoholom povećava rizik od nekih od nuspojava lijeka.

Isto vrijedi i za konzumaciju sildenafil citrata nakon obilnog obroka, a osobito nakon teške i masne hrane. Takvo što također umanjuje učinak sildenafila.

Stoga, ako ste spremni poštovati navedene smjernice, talbetu sildenafila popijte 30 do 60 minuta prije planiranog seksualnog odnosa. Očekujte barem 4 do 6 sati moćne erekcije. No, vrijedi upozoriti i na neke neželjene pojave koje biste mogli iskustiti zbog sildenafila.

Koje su nuspojave sildenafila?

Sildenafil citrat načelno ima “nježno” djelovanje, što znači da u najvećem broju slučajeva ne uzrokuje nuspojave, ili su one blage. Upravo iz tog razloga sildenafil u Hrvatskoj možete kupiti i bez recepta online, no pritom pazite da lijek za potenciju nabavite preko vjerodostojnih i provjerenih web shopova. No, kao i svaki lijek na tržištu, kod nekih muškaraca sildenafil može uzrokovati i ozbiljnije nuspojave.

Najčešće nuspojave sildenafila:

 • Glavobolja
 • Crvenilo lica
 • Probavne smetnje
 • Začepljen nos
 • Navale vrućine

Tko ne smije koristiti sildenafila?

Sildenafil definitivno ne smiju koristiti muškarci kojima je preporučena apstinencija od seksa. Lijek za potenciju također trebaju izbjegavati muškarci koji su doživjeli gubitak vida uslijed nearteritičke prednje ishemičke neuropatije ili NAION-a, ali i oni koji su nedavno doživjeli moždani ili srčani udar. Sildenafil citrat također ne smiju koristiti ni svi oni koji imaju tešku bolest jetre, nizak krvni tlak, ili bolest očiju retinitis pigmentose.

Sildenafil ne smijete koristiti ako:

 • uzimate lijekove koji sadrže nitrate ili neke druge lijekove za liječenje srca
 • pijete pića s visokom koncentracijom alkohola ili kofeina
 • koristite još neki lijek za erektilnu disfunkciju
 • ste alergični na aktivni sastojak sildenafil
 • imate ozbiljnije bolesti jetre ili srca
 • ste imali srčani udar u prošlosti
 • imate visoki ili niski krvni tlak
 • bolujete od nasljednog poremećaja vida
 • imate anemiju, leukemiju ili bilo što slično
 • imate deformaciju penisa
 • imate čir na želucu.

Kamagra Proizvodi