DOSTAVA: Besplatna
UKUPNO:
Provjereni proizvodi
Besplatna & brza dostava
Diskretno pakiranje
12.000+ zadovoljnih kupaca
VAŠA NARUDŽBA JE USPJEŠNO ZAPRIMLJENA

Vaša narudžba biti će dostavljena najranije unutar 1-3 radna dana u apsolutno diskretnoj ambalaži bez oznaka proizvoda ili web stranice. Potvrdu narudžbe također možete pogledati u Vašem E-mail pretincu.
Vaša košara je prazna.

Uzroci i simptomi preuranjene ejakulacije

photo

Iako se na prvu čini nešto “lakšim” poremećajem erekcije, preuranjena ejakulacija (eiaculatio praecox) zapravo je mučan problem koji frustrira oba partnera podjednako. Muškarce jer ne može pružiti zadovoljavajući seks partnerici, a žene jer se zbog toga osjećaju zakinuto i frustrirano.

Jasno je da preuranjena ejakulacija izaziva velik problem sa samopouzdanjem i utječe na jačanje stresa koji je inače jedan od glavnih razloga koji stoje iza erektilne disfunkcije i preuranjene ejakulacije.

Preuranjena ejakulacija je najčešći poremećaj erekcije kod muškaraca, a prema statističkim podacima, događa se jednom od tri muškarca u dobi od 18 do 59 godina.

Što je preuranjena ejakulacija?

Ako je nastupila prije, netom nakon ili unutar jedne minute od penetracije, radi se o preuranjenoj ejakulaciji. Neki stručnjaci pak navode vrijednosti ispod 15 sekundi minimalnog trajanja seksa da bi se postavila dijagnoza poremećaja. Ako se uzme u obzir da je prosječno trajanje jednog seksualnog odnosa pet minuta, sve je jasno. Međutim, problem nije samo u brzini kojom stiže orgazam, već i u tome što on kod poremećaja preuranjene ejakulacije stiže naglo. Štoviše, ovaj poremećaj ne daje partnerima niti šansu odgode ejakulacije, zbog čega odnos duboko pati.

photo

Uzroci preuranjene ejakulacije

Preuranjena ejakulacija najčešće ima psihološku pozadinu, za razliku od impotencije koja može biti i organski, hormonalno ili psihogeno uzrokovana. Najčešći je razlog veliko uzbuđenje, visoka očekivanja, stres ili poduža apstinencija. Kod mlađih muškaraca koji imaju mogućnost za više spolnih odnosa za redom preuranjena ejakulacija se najčešće ne dijagnosticira. Većinom iza ovog poremećaja leže već navedeni razlozi - nervoza, stres, nezadovoljstvo partnericom ili vezom, ili preveliko uzbuđenje.

Što sve utjeće na preuranjenu ejakulaciju:

 • Multipla skleroza
 • Pojačana konzumacija alkohola
 • Konzumiranje droge
 • Bolesti prostate i mokraćnog sustava
 • Erektilna disfunkcija
 • Manjak seksualnog samopouzdanja
 • Depresija
 • Trauma seksualnog zlostavljanja

Simptomi preuranjene ejakulacije

Simptom koji bez greške upućuje na to da muškarac pati od preuranjene ejakulacije jest nesposobnost odgađanja ejakulacije na dulje od minute nakon penetracije. To je glavni simptom poremećaja, a osobito ako se to događa redovito. Ukoliko se problem javlja tu i tamo, moguće je dijagnosticirati poremećaj naziva prirodna varijabilna preuranjena ejakulacija.

Pritom preuranjena ejakulacija može biti doživotna ili stečena. Sam naziv jasno nalaže da se doživotna može dijagnosticirati muškarcima koji od prvog seksa ne mogu odgoditi orgazam, dok stečena nastaje tijekom života.

Kako se boriti protiv tog problema? Iako se možda na prvu čini logičnim, odgađanje ejakulacije nipošto nije pametno rješenje. Naprotiv, takva je praksa zaprvo vrlo štetna jer ima nekoliko potencijalnih posljedica - anksioznost, pojačanje straha, depresiju ili čak probleme s plodnošću i začećem.

Liječenje preuranjene ejakulacije

Kako ovaj poremećaj ne bi narušavao kvalitetu života muškarcima i njihovim partnericama, ključno je reagirati na vrijeme. Pritom je najvažnije razgovarati sa stručnom osobom koja bi mogla dokučiti koji je uzrok preuranjene ejakulacije te ga potom liječiti. Ovisno o tome radi li se o uzroku organske prirode ili psihološke prirode, bira se i način liječenja. Pritom se protiv poremećaja muškarci diljem svijeta bore raznim korisnim tehnikama - od psihoterapija i Kegelovih vježbi (tako je, one nisu namijenjene samo ženama), do vježbi zaustavljanja, joge i vježbi disanja. No, kao što smo već naglasili, odgađanje ejakulacije može imati neke nelagodne posljedice, zbog čega su sredstva za sprječavanje preuranjene ejakulacije, uz razgovor s liječnikom, najčešće najbolje rješenje.

Kamagra idealno riješenje za preuranjenu ejakulaciju

Preuranjena ejakulacija može se vrlo uspješno liječiti Kamagrinim proizvodima. Radi se o tabletama za erekciju na sto posto prirodnoj osnovi, a ujedno i najboljoj alternativi Viagri na tržištu. Naime, istraživanja su pokazala kako je Kamagra učinkovitija od Viagre, iako sadrže isti aktivni sastojak sildenafil citrat.

Kamagrini proizvodi djeluju tako da povećavaju muškarčevu seksualnu moć i izdržljivost, a sprječavaju preuranjenu ejakulaciju. Tako je Kamagra izvrsna i za one kojima se penis ne može ukrutiti, ali i one koji s tim nemaju nikakav problem, ali imaju s održavanjem erekcije ili prekratkim seksom.

Prednost Kamagre nad Viagrom svakako jest cijena, ali to nije jedini faktor koji je izdvaja. Kamagra djeluje snažnije, a možete je kupiti i bez liječničkog recepta. Dodatno, jedna od najvećih prednosti jest brzina djelovanja. Dok je Viagri potrebno 45 do 60 minuta, Kamagra, ovisno o obliku u kojem je uzimate, može djelovati već nakon 15 minuta.

Kamagra također dolazi u 4 oblika u svrhu lakše konuzmacije i bržeg djelovanja:

 • Kamagra Gel
 • Kamagra Žvakaće Gume
 • Kamagra Šumeće Tablete
 • Kamagra Tablete

Kamagra Proizvodi